Bourjois Paris: 123 PERFECT Foundation

Se pare că sezonul rece a reapărut în peisaj și, odată cu el, am trecut și noi la ora de iarnă și am renunțat la hainele subțiri în detrimentul unor perechi de șosete pufoase. Fiecare „ritual” sezonier are ca scop protejarea pielii împotriva factorilor externi.

Pentru a restrânge puțin cercul, voi vorbi despre protecția, hidratarea și matifierea tenului nostru cu ajutorul unui produs din gama Bourjois, de care sunt foarte mulțumită. Este vorba despre fondul de ten 123 Perfect Foundation (achiziționează aici) care promite (în descrierea oficială) o acoperire medie cu rezistență 16 h, textură cremoasă cu hidratare 24 h, finish mat și SPF 10. Pe recipient mai explică și despre rolul pigmenților (neutralizează cearcănele, roșeața etc.). Aspectul și descrierea au fost mulțumitoare, iar testerul m-a surprins plăcut, încadrându-se în toate acele proprietăți. L-am încercat pe o perioada de 2 luni ( până în prezent) și pot spune că va fi unul dintre fondurile de ten de care voi fi interesată.

Din punctul meu de vedere, este ideal pentru orice tip de ten. Conține pudră și conferă tenului un aspect mat, dar nu îl încarcă și nici nu îți dă aspectul de „Sahara” pe față. Acoperirea este medie, într-adevăr, dar, totodată, este un bun înlocuitor pentru orice tip de BB, CC Cream (lista continuă). Pentru un machiaj de seară este, la fel, excelent, iar dacă vrei să aibă o acoperire mai mare, încearcă să folosești o bază de machiaj sau să-l combini cu un fond de ten cu o textură mai groasă, fără matifiere (se va așeza perfect). Este disponibil în 6 nuanțe, e non-comedogenic, iar ca preț am observat că diferă. Inițial, văzusem că este 74 de lei, dar probabil reducerile de Black Friday l-au scăzut la 45 lei.

Cele două fonduri de ten de mai jos sunt nuanțele N 52 Vanilla și N 53 Light Beige, primul fiind potrivit pentru un ten mai deschis. Recomand cu încredere și aștept păreri despre acest produs în secțiunea „comentarii”.

15319604_1306169192759168_106512887_n

Keep calm and go shopping!

One thought on “Bourjois Paris: 123 PERFECT Foundation

  1. great post, very informative. I wonder why the other experts of this sector do not understand this.
    You should proceed your writing. I’m confident, you have a great
    readers’ base already!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *