CREST: Ieși din tipare printr-un zâmbet

Știm cu toții că anumite detalii precum unghiile sau zâmbetul reprezintă cartea noastră de vizită atunci când interacționăm cu diverși oameni deoarece o manichiură îngrijită și un zâmbet frumos pot spune multe despre o persoană și despre cât de mult se iubește pe sine (într-un mod constructiv).

Mă plimbam prin mall într-o seară, privindu-i pe cei din jur cum își umpleau gențile de cumpărături cu o mulțime de haine inutile, nuanțe anoste de griuri pe care le vor purta doar pentru a se face nevăzuți. În acel moment am avut o revelație și mi-am spus că merită să investești mai mult în tine și mai puțin în ceea ce porți. Poți purta orice atâta timp cât ai încredere, dar o „carcasă” îngrijită, cu siguranță că nu va fi trecută cu vederea.

De aceea, eu v-aș sfătui să începeți prin a lucra la zâmbetul vostru care poate fi evidențiat printr-o albire la domiciliu (consider eu că este cea mai practică).

Pentru asta, recomand cu încredere gama Crest 3D White care după doar 3 zile de utilizare dă rezultate incredibile.

Crest Whitestrips este cel mai apreciat și mai bine vândut produs din Statele Unite.

Pachetul pe care l-am primit a constat în: pasta de dinți Crest Brilliance (click aici)creionul de albit Dazzling White (comandă aici) și Crest Whitestripes 3D Glamorous White (aici).

Processed with VSCO with hb1 preset

Experiența mea cu produsele gamei Crest 3D White a fost surprinzător de plăcută. Eu și prietena mea am rămas uimite de eficiența acestora după doar 2 zile de folosit benzi. Acestea nu creează o stare de discomfort când sunt aplicate, nu pierzi produs pentru că este incorporat în bandă, poți să bei apă și să vorbești fără probleme, fiind foarte finuțe, aproape invizibile.

Pasta de dinți și creioul sunt pentru întreținere și se pot folosi atât în paralel cu plasturii, cât și după terminarea acestora (este mai eficient după).

Processed with VSCO with hb1 preset
Descrierea produselor și instrucțiunile sunt complexe și le puteți găsi pe pagina oficiala Albirea Dinților. Tot aici se poate comanda orice produs afișat și chiar dacă unii vor fi intimidați de anumite prețuri de pe site, cred că ar trebui, totuși, să facă această investiție pentru că merită fiecare bănuț. În plus, am apreciat faptul că benzile se vând și la bucată, o întreținere perfectă pentru cineva care are deja dinții albi.

Felicitări echipei Crest pentru că au creat și promovat un produs de calitate, eficient, care nu dezamăgește clientul și îl determină să rămână fidel acestuia.

Undă verde la cumpărături!

©Balaban Alexandru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *