Pearl Drops: Albește-ți rapid dinții

„A smile is the best makeup”

„Albirea dinților? Toată lumea știe că îți poți albi dinții doar la stomatolog. Probabil este un alt articol care ne minte frumos.”   se gândesc unii dintre voi în acest moment.

Ei bine, acest articol se adresează persoanelor care doresc să guste din micile plăceri ale vieții ( cum ar fi ciocolata, cafeaua sau ceaiul ) fără să fie fie nevoite să apeleze la un stomatolog bun pentru o albire de scurtă durată, zic eu.

În continuare, vă voi vorbi despre produsul Pearl Drops Hollywood Smile ( mai multe detalii aici ) cu sistemul de albire 4D Whitening System ( sună destul de pompos ) care elimină petele de tutun, cafea sau ceai. Folosesc această pastă de aproximativ un an de zile și pot spune că sunt foarte mulțumită în ceea ce privește eficiența acesteia. Nu conține miere, herbal sau mai știu eu ce, pentru a te convinge că e 100% bio și nu este foarte mentolată încât să te facă să plângi în timp ce te speli pe dinți.

Cu toții știm că tutunul pătează dantura foarte repede și o distruge, de aceea ar putea fi un produs esențial de îngrijire pentru orice fumător. Personal, nu fumez, însă sunt un înrăit consumator de cafea și sinceră să fiu, la mine chiar dă rezultate. Îmi place foarte mult că se comportă ca o pastă normală de dinți ( aici mă refer la curățarea dinților, la respirația proaspătă și la protejarea smalțului), dar are și efecte de albire (ceea ce este un plus). După folosire, devii fidel produsului și îi simți absența, dacă încerci să folosești altceva.

Țin să menționez că nu trebuie să te aștepți să ai dantura lui Nicole Kidman după două folosiri sau dacă dinții tăi sunt de un galben ca ceara de lumânare. Îți albește, într-adevăr, dantura, efectele sunt foarte vizibile (3-4 nuanțe mai albi față de culoarea inițială) și prețul de 15 lei este mulțumitor. Nu știu, totuși, cum se comportă la protezele dentare, dar dacă mai este cineva care folosește această pastă, îmi poate lăsa un comentariu la finalul articolului.

De asemenea, pasta ne pune la dispoziție și un model gradat de 14 nuanțe care te ajută să compari culoarea dinților. Eu o voi folosi în continuare și sper ca pe viitor să găsesc un produs mult mai bun. (asta dacă nu l-am și găsit, dar voi vorbi despre el în articolele viitoare).

Processed with VSCO with a5 preset

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *