BEAUTY SMILE ROMÂNIA

 

Am descoperit de curând o altă gamă foarte bună de benzi pentru albirea dinților și chiar mi-am dorit să vorbesc despre ele deoarece am primit multe mesaje în legătură cu articolele anterioare referitoare la întreținerea danturii. Am ajuns la concluzia că tinerii încep să fie preocupați de zâmbetul lor și, de aceea, am venit în întâmpinarea lor cu o nouă colaborare în această privință.

2017-05-02 09.54.27 1

Advanced Teeth Whitening Strips (comandă aici) este un produs clasic de albire a dinților pe care l-am încercat cu entuziasm și nu mi-a înșelat așteptările. Eu am primit tratamentul pentru 14 zile a câte 14 benzi care costă 180 de lei, însă pentru întreținere se poate achiziționa cu ușurință și pachetul pentru 7 zile care costă 90 de lei.

Processed with VSCO with hb1 preset

Totuși, pentru că m-am gândit la voi, am creat împreună cu echipa Beauty Smile România un cod de reducere de 20% la orice comandă. Codul este CRISTINA20. Astfel, persoanele care vor dori să cumpere acest kit, vor beneficia de tratamentul de 7 zile la prețul de 72 de RON, iar tratamentul de 14 zile la prețul de 144 RON.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ca să rezum, schimbarea nuanței dinților devine vizibilă după folosirea a cel puțin 3-4 benzi. Eu le-am ținut timp de o oră și nu am fost dezamăgită. Mi-a plăcut faptul că benzile mi-au întreținut albul pe care, sincer, începusem să-l pierd de la consumul de cafea. #guilty

Sper să fiți la fel de mulțumiți ca și mine, iar pentru orice nelămurire, atât echipa Beauty Smile România, cât și eu, vă stăm la dispoziție și vă putem oferi orice alte detalii necesare. Eu vă asigur că veți avea numai de câștigat pentru că sunt foarte serioși și fac pariu că vă vor surprinde plăcut!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *