Beneficiile uleiului de cocos

Whoever said that money can’t buy happiness, simply didn’t know where to go shopping- Bob Derek

Când vine vorba de îngrijirea părului, mulți dintre noi folosim o vastă gamă de produse pentru a ne asigura că vom avea un păr sănătos, strălucitor și cu mai mult volum. Puțini, însă, știm că, de fapt, prin utilizarea excesivă a unor șampoane din comerț, atât scalpul cât și firul de păr își pierd uleiurile naturale.

Iată, totuși, că natura ne vine în ajutor cu o soluție: ULEIUL DE COCOS

Fiind utilizat în mod regulat, acesta poate avea numeroase beneficii:

  • repară vârfurile înspicate;
  • blochează cu până la 40% razele UV datorită conținutului mare de vitamina D;
  • bun tratament pre-șamponare pentru strălucire;
  • aftershave- calmează inflamațiile cauzate de bărbierit;
  • combate mătreața;
  • favorizează creșterea genelor și a sprâncenelor;

12833475_1072154906160599_831353237_nPentru acest articol, vă prezint un produs care m-a determinat să am încredere deplină în uleiul de cocos. Fiind sceptică cu privire la eficiență, am intrat pe http://www.medicer.ro, de unde am achiziționat flaconul din imaginea alăturată.

Aplic acest ulei înainte de fiecare spălare, masez ușor scalpul și acopăr cu un prosop părul pentru a nu lăsa urme. După aproximativ o oră, se îndepărtează cu ajutorul unui șampon light fără parabeni.

12833308_1072154349493988_135749995_nDupă 3 utilizări, părul are un aspect îngrijit, firele rebele s-au redus considerabil, este mult mai ușor de coafat și pierd foarte puține fire la pieptănare.

Este bogat în vitamine, minerale și nutrienți și ajută la creșterea părului. Are proprietăți asemănătoare cu keratina și este eficient pentru toate tipurile de păr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *