THE MAD(H) JEANS

Cum luna decembrie este cunoscută drept „luna surprizelor„, am decis să abordez o temă complet nouă.

Fiind pasionată de artă (sub toate formele ei), am apreciat întotdeauna oamenii talentați, care pot transforma orice obiect, într-o adevărată capodoperă. Într-o perioadă, promovam pe contul personal de Instagram și arta digitală, întrucât sunt de părere că artiștii au întâietate în acest domeniu. Fiecare portret digital a fost realizat într-o manieră unică ce mă trimite cu gândul la ideea că trăim în aceeași realitate, dar o percepem diferit.

Zilele acestea am colaborat cu Andra Ștefana (click aici) și am rămas impresionată de munca pe care o depune pentru piesele vestimentare din colecția ei. Andra este studentă la Universitatea Națională de Arte din București, la secțiunea design vestimentar și este creatoarea brandului MADH. (vezi aici)

Sursele ei de inspirație sunt un izvor nesecat și, din acest motiv, a decis să meargă la drum cu un prim proiect care a ajutat-o să se dezvolte din punct de vedere artistic. Andra îmbină o variantă reinterpretată a picturilor celebre cu denimul clasic și reușește să-și pună amprenta pe fiecare pereche de blugi, într-un mod cât se poate de original și sofisticat. Timpul alocat acestor modele variază în funcție de complexitatea desenelor (de la 2 până la 7 ore), iar pentru pictură folosește vopsea textilă. Preferatele ei sunt operele lui Dali și Klimt, dar realizează și modele custom, la cererea clientului. Prețurile variază în funcție de orele de muncă. ( cei pe care i-am primit, inspirați din Dali, se găsesc la 299 lei)

Sunt bucuroasă că aduce un RESPIRO  în lumea fashionului și evoluează cu pași mici, dar siguri! Keep doing that!

Comenzile se fac exclusiv pe Instagram (comandă aici) și Facebook (aici). Site-ul va apărea în viitorul apropiat împreună cu următoarele colecții de haine. #madh #jeans

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *